Weekend Humor: SeΓ±or Raj, what is love? πŸ™‹β€β™€οΈ

Simple pleasures of life make for fun. One of my stupid, simple pleasures is popping bubbles in bubblewrap 😊 One night this week as I was cleaning and stuffing waste in trash bag in preparation for trash pickup the following day I noticed bubblewraps lying around. Some packages delivered recently had come wrapped in bubblewrap. My eyes widened and I said to myself “Forget cleaning, it’s time for some entertainment!” πŸ˜„ I started popping one bubble at a time. Found it would take too much time by the time I was done with all the bubbles. Then I decided a way to speed up the entertainment would be to use my foot and go about popping bubbles dragging my heel across the bubblewrap in a line, across and so forth! The dulcet tones of the bubbles bursting one after another in quick succession was like sweet music to my ears πŸ‘ŒπŸ˜… My wife who was in another room came into the room I was having fun in a little later and asked “What was that sound I heard?”. I responded “I was creating wrap music!” πŸ˜‚ She cast a quizzical glance at me before she looked at the floor and realized what I was up to. As she turned to go back to a different room I added “I am working on my craft and if I keep at it I may even win a Grammy for the best wrap artist of the year!” πŸ˜‰ She walked away shaking her head. πŸ€¦β€β™€οΈ The import of what I was doing hit me then! I am a dot-com bubble bu(r)ster and no ordinary one at that, I am Amazon dot-com bubble bu(r)ster. Ok, I will make it Prime Amazon dot-com bubble bu(r)ster if you insist. πŸ˜‚ I think my show is ready for prime time and I don’t mean just Prime TV. I imagine lot of requests streaming in for my show. I love what I do, you can say I “act with love”! I am looking around me now and I see some bubblewraps around and some that are pillow shaped big ones. Man, I have a long way to go and hope my neighbors don’t make explosive allegations on hearing the big bubbles pop. I am getting stressed out. 😧 No worries, I just got to take a deep breath and carry on. Bubble popping can be a great stress buster too! πŸ‘ Did you realize SeΓ±or Raj saved you the effort of asking “Alexa, what is love?” Providing new form of entertainment with opportunity to de-stress, that’s a public service act for sure. πŸ‘
Wow, is there a better way to start the weekend? I didn’t think so either. 🀣 You are welcome πŸ˜ŠπŸ™

Author: Rajaram 'Raj' Gopalan

Hi All, Welcome to my home in cyberspace! You can call me Raj. Feel free to explore, discuss, comment and most importantly have a good time!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: